Routebeschrijving Maastricht

Vanaf Eindhoven (auto)

Vanaf Eindhoven komt u via de A2 in Maastricht. In Maastricht blijft u op de A2 rijden en neemt na het 6e stoplicht afslag Centrum Ring / Wijk 11. U gaat nu via de Kennedybrug (Zuiderbrug) over de Maas. Na het oversteken van de Maas neemt u meteen afslag rechts: Centrum / Wijk 11 (zie plattegrond).

Bij de stoplichten gaat u rechtsaf. U bevindt zich nu op de Maasboulevard en gaat bij het eerste stoplicht links: Ingang Parkeergarage Onze Lieve Vrouweplein. (op onderstaande plattegrond aangegeven als blauw blokje met daarin een 1) Als U uit de parkeergarage komt slaat u linksaf, daarna de derde straat links (in de hoek van het plein) en meteen naar rechts. Dit is de Cortenstraat waar Casimir BV zich in het 3e pand aan de linkerkant bevindt.

OV - Vanaf Centraal Station Maastricht (te voet)

Rechtdoor de Stationstraat en Wyckerbrugstraat uitlopen en de Servaasbrug over tot u niet meer verder rechtdoor kunt en tegen de Bijenkorf aanloopt. Daar linksaf de Wolfstraat door en in een rechte lijn langs het Onze Lieve Vrouweplein lopen, dan gaat in de hoek van het plein de straat over in de Cortenstraat. Het is een wandeling van 15 minuten. U kunt ook de bus naar het Vrijthof of de Markt nemen en dan nog 5 minuten lopen. Openbaar Vervoer reisinformatie vindt u op www.9292ov.nl.