Automatisering

Casimir maakt maatwerkoplossingen voor bedrijven die gebruik maken van de huidige standaard voor kantoorautomatisering, Microsoft Office (Word, Excel, Access, Outlook, etc.). Voorbeelden daarvan zijn:
  • Exploitatie in Beeld
  • C-SaM
Exploitatie in Beeld
Speciaal voor het MKB heeft Casimir het hulpmiddel 'Exploitatie in Beeld' ontwikkeld. Met dit programma heeft een ondernemer altijd zicht op het reilen en zeilen van zijn of haar bedrijf. Op periodieke overzichten is te zien hoe bijvoorbeeld een afdeling er voor staat, of welke onderdelen van het bedrijf winst- of verliesgevend zijn. Bij een klein bedrijf lukt het nog wel om alles als ondernemer zelf in de gaten te houden, maar als uw bedrijf gegroeid is, lukt dat niet meer. In zo'n situatie biedt Exploitatie in Beeld uitkomst.

Exploitatie in Beeld werkt op iedere PC met Windows als besturingsysteem. Het pakket wordt geleverd met Nederlandstalige instructie voor installatie en gebruik. Bovendien geeft Casimir een training voor nieuwe gebruikers. U kunt hier een DEMO versie downloaden.

C-SaM
Met dit hulpmiddel kunt u uw relaties en documenten beheren. Zo kunt u bijvoorbeeld in één oogopslag zien welke correspondentie u met een bepaalde klant heeft gehad. C-SaM werkt op iedere PC met Windows als besturingssyteem. Het pakket wordt geleverd met Nederlandstalige instructie voor installatie en gebruik.

Bovendien is Casimir distributeur voor een aantal softwarepakketten voor bedrijfsadministraties, namelijk:
  • AccountView Go - een boekhoudpakket voor het MKB
  • GTI Automate     - een boekhoudpakket toegespitst op autodemontagebedrijven.