Automatisering

Casimir ondersteund bedrijven bij het optimaal benutten van meestal al aanwezige kantoorautomatisering, Microsoft Office (Word, Excel, Access, Outlook, etc.). Voorbeelden daarvan zijn:
  • Exploitatie in Beeld
  • Accountview
Exploitatie in Beeld
Speciaal voor het MKB heeft Casimir het hulpmiddel 'Exploitatie in Beeld' ontwikkeld. Met dit programma heeft een ondernemer altijd zicht op het reilen en zeilen van zijn of haar bedrijf. Op periodieke overzichten is te zien hoe bijvoorbeeld een afdeling er voor staat, of welke onderdelen van het bedrijf winst- of verliesgevend zijn. Bij een klein bedrijf lukt het nog wel om alles als ondernemer zelf in de gaten te houden, maar als uw bedrijf gegroeid is, lukt dat niet meer. In zo'n situatie biedt Exploitatie in Beeld uitkomst.

Exploitatie in Beeld werkt op iedere PC met Windows als besturingsysteem. Het pakket wordt geleverd met Nederlandstalige instructie voor installatie en gebruik. Bovendien geeft Casimir een training voor nieuwe gebruikers. U kunt hier een DEMO versie downloaden.

Accountview
Met dit boekhoudpakket kunt u de bedrijfsadministratie voeren. Deze administratie vormt de basis voor jaarstukken, loon-, btw en vpb aangiften. 

Casimir werkt zelf ook met dit pakket en is daarnaast gespecialiseerd in GTI:
  • AccountView Go - een boekhoudpakket voor het MKB
  • GTI Automate     - een boekhoudpakket toegespitst op autodemontagebedrijven.